pic_08

tala fou

Tala Fou: Zhejiang Green Packaging & New Material Co., Ltd. Falegaosi Ua tatala nei mo Pisinisi!

I le suatiaina o le eleele lea na tuua ai le gaosiga o afifiina ma le fiafia, o le Zhejiang Green Packaging & New Material Co., Ltd. ua tatala aloaia nei mo pisinisi! Pe o oe o se tagata fa'atau fa'amaoni po'o se tagata fou fia iloa, e vala'aulia oe e la'a atu i totonu o lo tatou lalolagi o 100% mea fou e mafai ona fa'aleagaina ma molimauina le fa'aalia o togafiti.

A o matala faitotoa, ua faatumulia le ea i le manogi manogi o mea fou ma le folafolaga o se lumanaʻi lanu meamata, sili atu ona gafataulimaina. O tagata fou ma tagata tuai e fa'afeiloa'ia ma lima matala, a'o matou fa'atalitali ma le naunauta'i i au fesili ma fa'atonuga. Pe o e i ai i le maketi mo fofo o le afifiina o le siʻosiʻomaga pe na o le manaʻo e faʻafefe i le susulu o la matou faʻailoga mataʻina o tusi pasi e aofia ai le BRC, FSC, FDA, LFGB, ISO9001, EU 10/2011, matou te puipuia oe.

Ae faatali, e iai isi mea! O la matou falegaosimea e le na o se nofoaga o pisinisi—o se laufanua ofoofogia o mea ofoofogia tau le siosiomaga. Laa i totonu ma sauni e te'i i le va'aiga o a tatou masini fa'aonaponei o lo'o sūmū ese, o lo'o fa'aosoina mea mata'ina e mafai ona fa'aleagaina i le sa'o ma le fa'alelei o se masini su'u lelei (ma fa'alelei).

Ma afai e te popole e uiga i le leiloa i le labyrinth o le faʻaauau, aua le fefe! O la matou 'au o tagata faigaluega faauo ma malamalama o loʻo i ai i lima e taʻitaʻia oe i le faagasologa, tali au fesili mu, ma atonu foi e fai se tala malie pe lua e faʻamama ai le lagona. A uma mea uma, o ai na fai mai o le faasaoina o le paneta e le mafai ona malie?

O lea la, o le a le mea o lo'o e fa'atali? Sau i lalo i le Zhejiang Green Packaging & New Material Co., Ltd. fale gaosimea ma molimauina le togafiti mo oe lava. Pe o oe o se tagata fa'atauva'a malosi, o se tagata fiailoa, pe na'o se tasi e fa'afetaia se pu fa'aletino lelei, matou te fa'amautinoa o le a e alu ese ma se ataata i ou foliga ma se lagona fa'afouina o le fa'amoemoe mo le lumana'i.

I le faaiuga, o le Zhejiang Green Packaging & New Material Co., Ltd. fale gaosimea o loʻo tatala mo pisinisi, ma e le mafai ona matou faʻatali e faʻafeiloaʻi oe ma lima matala. Pe o e i ai i le maketi mo oloa sili ona lelei e mafai ona fa'aleagaina pe na'o le mana'o e fa'afiafia i le susulu o la matou fa'ailoga mata'ina o tusi pasi, matou te fa'apolopoloina oe. O lea, sau i lalo, fa'afeiloa'i, ma tatou faia le lalolagi o se nofoaga e sili atu ona lanumeamata, sili atu ona gafataulimaina—tasi le afifi e mafai ona pala i le taimi!

sdvbs (1)

sdvbs (2)


Taimi meli: Mati-04-2024